Halloween partira való táskák

Halloween már csak rövid idő múlva következik, és vele együtt számos tematikus buli. Amikor már összeállítottad a jelmezét, előtted áll a dilema – milyen táskát válassz? Itt vannak Halloween partikra ajánlott táskák, amelyekkel kiemelkedhetsz bármelyik buliban. Nézd meg a javasolt modelleket, és vásárolj a Lady Bag üzletben.

Női táska Halloweenre – a klasszikus mindenek felett

Ez a modell klasszikus formájával és színeivel tűnik ki. A Herisson cég klasszikus női táskáját nemcsak Halloween partira viheted, hanem számos más alkalomra is. Kiváló minőségű műbőr készítésével, nagy mérettel és aranyos, pikírozott felülettel rendelkezik. Belsejében egy nagy rekeszt és három praktikus zsebet találsz. Beleteheted mindent, amire szükséged van, és kiemelkedhetsz a tömegből!

Táskák Halloweenre – divatos boszorkány hátizsák

Minden divatos boszorkánynak tudnia kell, hogy a praktikus hátizsák érdemes figyelemre. Ezért ez a divatos Herisson hátizsák sok helyzetben hasznos lesz, és emellett eredeti és bájos is. Szépen passzol könnyed ruhákhoz, kopott farmerekhez és klasszikus öltözetekhez. Adj hozzá egy kis rock stílust az öltözékhez, és magabiztosan érezheted magad!

Női táska Halloweenre – tök királynője

Van-e jobb módja annak, hogy kiemelkedj a Halloween alatt, mint egy sütőtök árnyalatú bevásárlótáska? Ez az olasz Vittoria Gotti márkájú tervezői és praktikus táska kiváló minőségű természetes bőrből készült. Masszív anyagból készült, a részletekig kidolgozott. Nem csak az őrült Halloween éjszaka során lesz hasznos.

You may also like