Mi újság a Lady Bag boltban?

Kíváncsi vagy az új termékekre, és szereted a pulzuson tartani a kezed? Íme, a Lady Bag online shop új táskái, amelyeket levadászhatsz. Válaszd azt, amelyik a leginkább megérinti a szívedet!

Szokatlan és exkluzív

Íme egy bőr kézitáska Vittoria Gotti-tól, amely még az igényes emberek elvárásainak is megfelel. Robusztus, tágas, sok praktikus zsebbel és rekesszel rendelkezik. Ugyanakkor lenyűgöző a természetes bőrből készült precíz varrással, az aligátormotívumos kialakítással és a színével is. A piros táska lehetővé teszi, hogy kitűnj és kiemeld egyedi stílusodat.

Hátizsák vintage ritmusban

A másik véglet ez a hátizsák – dizájnos és szemet gyönyörködtető. Ha úgy döntesz, hogy megveszed, akkor a 90-es évek divatját meghívod a gyűjteményedbe, és eredeti stílusokat hozhatsz létre vásárláshoz, sétához vagy barátaiddal való találkozáshoz. Ez a hátizsák nemtörődöm és egy kicsit őrült, de mindenekelőtt egyedi. A mosott farmernadrág stílusa tovább növeli a varázsát. A vintage jelleget hangsúlyozza a régi, arany színű vasalat, amely a régi aranyból készült vasalatokkal egészül ki.

Herisson steppelt postatáska

Még egy kézitáska, ami megragadja a tekintetet! Ez a Herisson steppelt leveles táska trendi cérnával és fényes textúrával rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy határozottan kitűnjön. Kiegészíti öltözékét, és modernitást kölcsönöz neki. A tengeri táska érdekes megoldás az öltözék kiemelésére.

You may also like