Bőrönd vagy utazótáska? Csomagolj, ahogy tetszik!

Ki ne szeretne utazni? Különösen az ünnepi szezonban sokan elutaznak, és ehhez feltétlenül szükség van egy táskára vagy bőröndre, amelyben minden kacat elfér. Az utazótáskát vagy a gurulós bőröndöt részesíti előnyben? Nézze meg mindkettő lehetőségét.

Utazótáska – miért éri meg?

Az utazótáska általában szövetből készül, ezért könnyebb, mint egy bőrönd. A zsákok néhány tucattól akár több mint 100 literig is terjedhetnek. Minél nagyobb a táska, annál több zseb van benne.

Az utazótáska előnye, hogy könnyű, és az anyaga rugalmas, így könnyedén csomagolhatsz az utazáshoz. Maga a táska sem foglal sok helyet – ha nem utazik el, összecsukhatja, és a szekrényben tárolhatja. Szintén figyelemre méltó, hogy különböző módon hordozhatja – a kezében, a vállán, és egyes modellek kerekekkel is rendelkeznek.

Kerekes bőrönd – miért éri meg?

Az utazótáska viszont szabályos alakú és merev szerkezetű. A bőrönd mérete és kapacitása változhat, de a különböző modelleknek egy közös vonása van: a praktikus kerekek. Ez lehetővé teszi, hogy még a legnagyobb súlyt is kényelmesen lehessen szállítani.

A sok bőrönd rugalmasságának hiánya szintén előny lehet. Így a bőröndben tárolt törékeny tárgyak is biztonságban vannak, és megfelelően párnázottak. Az is előny, hogy sok bőrönd biztonságosan zárható, ami biztosítja, hogy harmadik személyek ne férjenek hozzá a bőröndhöz.