A kék szín a stílusban. Ezek a kiegészítők kötelező darabok!

A kék kiegészítők különösen népszerűek a 2022-es nyári szezonban. A népszerű áruházláncokban és a divatházak kifutóin is láthatók. A kék színnek azonban sok neve van, és egyik árnyalat sem egyenlő a másikkal. Ebben a cikkben megtudhatod, hogyan lehet megkülönböztetni a kék árnyalatait, és megismerheted a Ladybag.hu divatos női kézitáskáit ebben a színösszeállításban!

Fedezze fel a kék legdivatosabb árnyalatait

A kék színnek sok neve van! Az alábbiakban megtudhatja, hogy a kék melyik árnyalatai a legnépszerűbbek:

– BABY BLUE – vagy világoskék. Finomság jellemzi, ugyanakkor hajlamos kissé a szürke tónusokba esni. Ennek eredményeképpen kissé tompa, és ez csak még inkább hozzátesz az eredeti stílusához.

– Párizsi kék – a kék hűvös árnyalata. Néha összetévesztik a tengerészkékkel, a kobaltkékkel vagy – ahogy a neve is mutatja – a kékkel. Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól! A párizsi kék tiszta kék szín, enyhe búzavirágos beütéssel.

– Kobalt – a kék egy kifejező árnyalata. Erős, így azonnal feltűnő. Ha ilyen színű kiegészítőt választ, biztos lehet benne, hogy felhívja magára a figyelmet.

– GRANIT – a sötétkék leggyakoribb árnyalata. Sokoldalú, és sokféle öltözékbe beilleszthető. Szabadon kombinálható alkalmi öltözékekkel, de elegánsabbakkal is.

– TÖRÖK – kék szín, enyhe zöldes árnyalattal. Élénk és kifejező, de nem túl erős, mint a kobalt. Nagyszerű nyárra, mint látható akcentus a szellős stílusokhoz.

Divatos női kézitáskák – világoskék, kék és még több!

A Ladybag.hu webáruházban számos divatos női kézitáskát talál, amelyek illeszkednek az aktuális trendekhez. Attól függően, hogy melyik kiegészítőhöz nyúlsz, finomabbá vagy különlegesebbé teheted a stílusodat. Íme néhány javaslat, ami idén nyáron „kötelező”!

Sok megjelenés finom kiegészítőjét keresi? Akkor nyúlj egy világoskék bőrtáskáért! Kicsi, de elég tágas és ugyanakkor hihetetlenül elegáns. A modellt egyedi textúrája különbözteti meg – kis kockás mintát alkotó fonott mintája kiemelkedik a többi táska közül. Remekül fog mutatni a hétköznapi ruhákhoz, de elegáns ruhákhoz is illik, akár esküvői ruhákhoz is!

Másrészt, a világoskék, természetes bőrből készült postatáska a nagyon igényes hölgyek számára készült javaslat. A táskát a legapróbb részletekre is odafigyelve varrták, ami kielégíti a kiváló minőségű termékek kedvelőit. Sima textúrája van, így könnyen kombinálható különböző ruhákkal. Az elején lévő díszes bojt – finom, de mégis jól látható – növeli a báját.

A feltűnő kiegészítők kedvelői számára a kobalt színű bőrtáska remek választás. Kicsi és karcsú, de élénk színeinek köszönhetően felhívja magára a figyelmet. Ez a modell bizonyítja, hogy a kiegészítők elrabolhatják a szívet. Ha visszafogott ruhákkal kombinálja, biztos lehet benne, hogy senki sem fog közömbösen elmenni a divatos postazsák mellett.

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük