Elfelejtetted a szandálodat erre a szezonra? Top választások a Lady Bag üzletből

Légies, kényelmes, tökéletes nyárra. Igen, szandálokról beszélünk. Felveheti őket, és elindulhat egy kirándulásra vagy kirándulásra anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a lába túl meleg lesz. Nézze meg a Lady Bag üzletben kapható szandálokat, és válassza ki a kedvencét.

Divatos espadrilles

Olyan női lapos sarkú szandálokról álmodsz, amelyekben a kényelem és a dizájn ötvöződik? Nézze meg a Gatisa espadrilles cipőit, amelyek a szezon igazi slágerének számítanak. Kombinálják a kényelmet az egyedi megjelenéssel, és bármilyen, akár őrült stílushoz illeszkednek. A menta szín lehetővé teszi, hogy divatos legyen.

Szandál azoknak, akik szeretnek kitűnni

Szereted vonzani a tekinteteket? Akkor figyeljen ezekre az elegáns Bellucci szandálokra. A szokatlan dizájn a divattal való játékra késztet, míg a tűsarkú magas sarkú cipő karcsúsítja a lábadat. Az átlátszó pánt könnyedséget kölcsönöz. A leopárdminta divatos!

Kényelem egy platformon

Jobban szereted a szandált a magassarkú cipőben? Akkor ez a boho stílusú szandál modell tetszeni fog Önnek. Ezeket a cipőket farmerrel vagy ruhával is kombinálhatod, és mindkét esetben egyedülállóan fogsz kinézni. A szandál ökológiai szarvasbőrből készült, juta zsinórral kombinálva. Ezzel a modellel mind a sziluettjét, mind a stílusát hangsúlyozhatja.

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük